10 éve Modern Atlantisz
A honlap fennállásának 10 éves jubileumát új kinézettel és kiegészült tartalommal ünnepli. 2001. őszén indult útjára a még kezdetleges és kis információtartalmú első változat. Az évek során folyamatosan bővült, aminek az együttes 2003-as feloszlása sem vetett véget. A régi és az új írások folyamatosan kerülnek majd feltöltésre. Köszönöm minden olvasómnak az eddigi figyelmet és türelmet!

Üdvözlettel: Gábor, a szerkesztő


Modern Hírek
2015. április 4.

 

> A hírek ezentúl a facebookon olvashatók:

https://www.facebook.com/modernatlantisz

Csatlakozz!

 


A régebbi hírekért kattints ide...

 

A honlapról

A >Modern Atlantisz< egy rajongói oldal, melynek fő célja, hogy a sikeres italodisco-eurodance együttes, a Modern Talking hagyatékát megőrizze. Egy olyan hely, ahol az együttes soha nem oszlott fel, hiszen az érdeklődő mind Dieter Bohlen, a zeneszerző-producer, mind Thomas Anders, az énekes további szólókarrierjét nyomon követheti - egyszerre, egy időben. Magyar nyelven egyedülállóan megtalálható itt Dieter Bohlen és Thomas Anders karrierjének leírása egészen a kezdetektől fogva, valamint néhány részlet Bohlen első önéletrajzi könyvéből, a 2002-ben megjelent „Nichts als die Wahrheit”-ből. Az oldalról azonban kihagytam a zenészek diszkográfiáját, ami amúgy is rengeteg más oldalon megtalálható, nagyon bőven és kimerítően. Ha bármilyen kérdésetek merül fel, az alábbi e-mail címre írhattok:talosig@freemail.hu

Az oldal tartalma, a fordítások csak a szerkesztő engedélyével használhatók fel, illetve ez esetben is csak a forrás feltűntetésével lehetséges.


 

Mozilla Firefox 3.6 böngészőre optimalizálva

1280*800 felbontásban

Látogatók száma 2004.08.21. óta

 

© 2001-2015 Modern Atlantisz - A magyar Modern Talking hírportál